luni, 21 iunie 2010

Mesaj de lehamite

Am preluat de la Miscarea Violet

16 comentarii:

  1. Acest individ e personificarea Răului. E flagelul ce s-a abătut asupra noastră.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este Diana, din pacate au fost multi cei care l-au votat si nu o data!!! - deci nu s-a abatut fara acordul unora dintre concetatenii nostri... :(
    Daca-ti spun ca mai sunt care au ramas inca de partea lui, ce spui?
    Cica: "in loc sa vociferati, puneti mana si lucrati, produceti ceva, ca de aia ne merge rau - in fond au fost vremuri cand am trait din mai putin si el ne-a dat mariri de pensii si salarii mult mai mari decat ne ia acum..."
    Mai poti sa spui ceva? :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Corina ,acelasi mesaj de lehamite il am si eu,o zi linistita !
    p.s.ai o dedicatie muzicala.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, spun că dacă lucrurile o iau pe panta asta, în scurt timp nu o să mai avem astfel de postări sau de comentarii... Ne întoarcem de unde am pornit. Naţia română are o atracţie morbidă pentru dictatori.

    RăspundețiȘtergere
  5. Diana, ne indreptam spre ceva mult mai rau decat ceea ce a fost! Asta e parerea mea...
    Si nu iesim din inertie - cica: "lasa-i pe aia mari sa-si scoata ochii, noi avem problema painii de pe masa si a facturilor lunare"... :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Corina, se spune ca sa nu te bucuri de caderea unui tiran, pana nu vezi cine-i ia locul! Ne-am bucuat ca am scapat de ceausescu, (eu si) de iliescu, acum...ce-o sa fie?
    Sa speram ca va fi mai bine intr-o zi, speranta trebuie sa existe!

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, Mirela, speranta e insa in agonie... :(
    (o singura data a iesit omul votat de mine - Constantinescu!)

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga Corina
    Pur şi simplu sunt mirat! "Lehamite" Aşa mi-am intitulat şi eu postarea, la o zi după a ta. Nu aveam cunoştinţa despre aceasta postare!N-am vrut a te plagiez.Pur şi simplu aşa am simţit. Aşa am simţit în legătură cu liderii PNL şi PSD,nu faţă de Băsescu. Acesta îmi provoacă repulsie.
    Se spunea despre Dl Ciorbea când era Prim Ministru ca dacă îl vede o gravidă la un colţ de stradă, avortează. Cred ca aceasta răutate se potriveşte mai bine lui Băsescu. El provoacă chiar un atac de cord ,unui om sănătos!

    RăspundețiȘtergere
  9. "Lehamitea asta" am luat-o de pe "Miscarea Violet"...
    Lehamitea, ca senzatie, ca stare, o am de multa vreme - cam de cand am vazut incotro ne indreptam si cu cine "defilam", cam tot de cand ma chinuie un sentiment de neputinta in fata "inertiei" din jurul meu... :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce mult imi doresc sa vad urmatoarea baie de multime. Ar fi cazul sa fie si un preot pe acolo...

    RăspundețiȘtergere
  11. N-o va face prea curand si oricum nu fara garda solida de corp - fii sigur de asta!

    RăspundețiȘtergere
  12. SA URMARITI LA STIRI SAPTAMANAL CE SE VA INTAMPLA SI CU FAMILIILE CLANURILOR DIN PARLAMENT !!!* CLANURILE DIN PARLAMENT AU INCEPUT SA SABOTEZE MAI DUR ROMANIA !!! http://www.realitatea.net/control-cu-rangi-in-spitalul-judetean-de-urgenta-constanta-video_723891.html astea sunt COZILE CLANURILOR din PARLAMENT !!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumim, Antiignorantule!
    Vom urmari. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. "Cozile" Clanurilor din Parlament sunt formate si din Fetite imbracate prea provocator cu pantaloni mulati si decolteuri mari ETC. - cine nu crede sa mai mediteze sau va primi explicatii amanuntite la momentul potrivit ... asa ca de acum aveti INFORMATII DESTULE ...

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa nu uitam ca sunt multe informatii despre Traian Basescu. Cine este, ce a facut si care-i este trecutul lui Basescu? Ele trebuie mediatizate in permanenta.

    RăspundețiȘtergere